Τριάντα εφτά μήνες φυλάκιση επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 42χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία καθώς χτυπούσε με σιδερένιο λοστό και πέτρες τη σύζυγό του μπροστά στην κόρη της.

 

Μάλιστα, η ποινή μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ την μέρα υπό τον όρο ότι ο 42χρονος θα εμφανίζεται δύο φορές στο οικείο αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα για να δίνει το παρών.

 

Το επεισόδιο συνέβη στις 20 Μαΐου του 2013 στις 9 το βράδυ στο Βόλο. Ο 42χρονος, όπως αποδείχτηκε από την ακροαματική διαδικασία, καβγάδισε με τη σύζυγό του και άρχισε να τη χτυπάει αλύπητα.

 

Στη συνέχεια, της επιτέθηκε σπρώχνοντάς την και χτυπώντας τη με μπουνιές και κλωτσιές. Το απερίγραπτο μαρτύριο όμως που έζησε η γυναίκα δεν σταμάτησε εκεί.

 

Στη συνέχεια ο 42χρονος την έπιασε από τα μαλλιά και με σιδερένιο λοστό και πέτρες άρχισε να τη χτυπάει σε διάφορα σημεία.

 

Μώλωπες, εκδρομές, θλαστικά τραύματα υπέστη εξαιτίας του επεισοδίου η σύζυγος του δράστη, η οποία ήταν παρούσα χθες στο δικαστήριο και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη. Μπροστά στην επίθεση μάλιστα ήταν και η ανήλικη κόρη της. 

 

Πηγή: taxydromos.gr