Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία γυναίκας για τον «μετρ» του πάρτι

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία γυναίκας για τον «μετρ» του πάρτι Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / UNSPLASH
0

Στο «φως» έρχεται μία νέα μαρτυρία 30χρονης για τη δράση του φερόμενου ως διοργανωτή του πάρτι στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου όπως καταγγέλλει η 24χρονη Γεωργία έπεσε θύμα βιασμού.

«Από την πρώτη στιγμή, ήμουν σίγουρη πως όσα περιέγραψε η κοπέλα έγιναν όπως τα είπε». Αυτό υποστήριξε, μεταξύ άλλων, η 30χρονη αναφερόμενη στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας, καταγγέλλοντας πως και η ίδια είχε ζήσει στο παρελθόν μία άσχημη εμπειρία με τον «μετρ».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στο Star, το συγκεκριμένο άτομο το γνώριζε αρκετά χρόνια από τα μαγαζιά που σύχναζε ως φοιτήτρια.

Η 30χρονη καταγγέλλει πως ο «μετρ» τής ασκούσε πιέσεις για αρκετά μεγάλη περίοδο προκειμένου να συναντηθούν είτε με παρέα, είτε οι δύο τους. Σε μία συνάντηση που είχαν τελικά με παρέα σε ένα μαγαζί, η 30χρονη καταγγέλλει πως όταν ήταν στο αυτοκίνητό του έκανε κάποια κίνηση προς το μέρος της σε ένα φανάρι. «Εγώ τραβήχτηκα. Είναι μέχρι το σημείο που θυμάμαι. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Ούτε τη διαδρομή που κάναμε, τίποτα…» υποστήριξε.

Παράλληλα, καταγγέλλει πως όταν άνοιξε τα μάτια της βρισκόταν σε ένα σπίτι που δεν γνώριζε και πως φορούσε μία πουκαμίσα που ήταν ανοιχτή, όπως υποστηρίζει, ένα σορτσάκι και μία μπλούζα. Σύμφωνα με την ίδια, σε ερώτηση που του έκανε για το πώς βρέθηκε σπίτι του, εκείνος όπως ισχυρίστηκε η 30χρονη, της απάντησε πως δεν ένιωθε καλά και πως η ίδια του ζήτησε να πάει εκεί.

Μάλιστα, καταγγέλλει τον «μετρ» πως της ζήτησε να μην το κάνει θέμα, σημειώνοντας πως έφυγε από το σημείο με τη βοήθεια μίας φίλης της.

«Την επόμενη μέρα, βρήκα κλήσεις και μηνύματα. Προσπαθούσε να με καθησυχάσει και να μην το κάνω θέμα. Θεώρησα ότι γλίτωσα. Πιθανόν να γινόταν κάτι αντίστοιχο και σε εμένα. Από την πρώτη στιγμή, ήμουν σίγουρη πως όσα περιέγραψε η κοπέλα έγιναν όπως τα είπε», ανέφερε η 30χρονη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ