Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ λόγω των τουρκικών εκλογών

Εκλογές στην Τουρκία: Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ – Το σχέδιο σε αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα με φόντο τις εκλογές στην Τουρκία.

Αναλυτικότερα, οι αρχές αποφάσισαν, σύμφωνα με το cnn, να τηρηθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας καθώς οι εκλογές στην Τουρκία έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι ελληνικές αρχές έχουν ενεργοποιήσει κάθε μέσο που θα μπορεί να προλάβει καταστάσεις ή να αντιμετωπίσει έκτακτα και βίαια περιστατικά.

Ήδη έχει δοθεί εντολή για αυξημένες περιπολίες γύρω από την τουρκική πρεσβεία και στόχους τουρκικού ενδιαφέροντος, οι οποίοι θα βρίσκονται σε κλοιό ασφαλείας.

Τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και το εκλογικό αποτέλεσμα στην Τουρκία.

Την ίδια ώρα, οι επιτελείς στη βόρεια Ελλάδα έχουν τεθεί σε επιφυλακή εδώ και μέρες με το βλέμμα στραμμένο σε συγκεκριμένα άτομα που κατοικούν και δραστηριοποιούνται στη περιοχή.

Από την πλευρά τους, αντιτρομοκρατική υπηρεσία και ασφάλεια θα είναι επί ποδός με έμφαση στα σημεία στα οποία θα συγκεντρωθούν άτομα για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των τουρκικών εκλογών.

Κυρίως καταστήματα στα οποία συχνάζουν και χρησιμοποιούν ως στέκια Τούρκοι που ζουν στη χώρα.

Με πληροφορίες του CNN

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργοστάσιο – Κάτω Κηφισιά: Ελικόπτερο στην κατάσβεση για να μην επεκταθεί η φωτιά

Ελλάδα / Εργοστάσιο – Κάτω Κηφισιά: Ελικόπτερο στην κατάσβεση για να μην επεκταθεί η φωτιά

Πυκνοί μαύροι καπνοί υψώνονται στον ουρανό - Μήνυμα από το 112: «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Κλείστε πόρτες και παράθυρα» - Κλειστοί δρόμοι στην Κηφισιά - Ανοξείδωτα προϊόντα κατασκεύαζε το εργοστάσιο της εταιρείας Pal
NEWSROOM
Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά έπειτα από έκρηξη - Μήνυμα του 112: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Ελλάδα / Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά έπειτα από έκρηξη - Μήνυμα του 112: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»

«Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας» αναφέρεται στο έκτακτο μήνυμα από το 112 - Για την κατάσβεση επιχειρεί και ελικόπτερο - Ανησυχία από τον τοξικό καπνό
NEWSROOM