Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο - Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο - Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Αττική Οδό, το Σαββατοκύριακο, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης.

Η έξοδος της Αττικής Οδού από τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω προς τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ (κόμβος 5Α) θα παραμείνει κλειστή, εξαιτίας των εργασιών στους αρμούς του οδοστρώματος.  

Η έξοδος θα κλείσει από τις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου 09/11/2019 μέχρι τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας 11/11/2019. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η πρόσβαση των οχημάτων προς τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ θα γίνεται μέσω των κόμβων Ασπροπύργου (κόμβος 4) και Φυλής (κόμβος 6) της Αττικής Οδού. Οι ηλεκτρονικές πινακίδες της Αττικής Οδού θα παρέχουν σχετική πληροφόρηση.

Οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται για τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, 1024, ή ακολουθώντας το λογαριασμό της Αττικής Οδού στο twitter. Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Αττική Οδός ευχαριστεί τους οδηγούς για την κατανόηση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Ελλάδα / Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Το «Belem» από το 1984 έχει χαρακτηριστεί «Ιστορικό Μνημείο», αποτελεί σύμβολο της ναυτικής παράδοσης της Γαλλίας και «γεννήθηκε» την ίδια χρονιά με τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες
NEWSROOM