Αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο: 89 συλλήψεις και 201 προσαγωγές

Αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο: 89 συλλήψεις και 201 προσαγωγές Facebook Twitter
0

Στις 89 έφθασαν οι συλλήψεις κατά την διάρκεια επιχειρήσεων της Αστυνομίας στην Πελοπόννησο, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια ελέγχων που έγιναν στους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 201 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 89, τα οποία κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν, μεταξύ άλλων, 16 άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, πέντε άτομα για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, τέσσερα άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 23 αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στην χώρα, καθώς και 31 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης, ελέγχθηκαν 738 οχήματα και βεβαιώθηκαν 368 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM