Ασπρόπυργος: Δεύτερη σύλληψη για την θανάσιμη καταδίωξη

Ασπρόπυργος: Δεύτερη σύλληψη για την θανάσιμη καταδίωξη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Συνελήφθη κα δεύτερο άτομο για την θανάσιμη καταδίωξη στον Ασπρόπυργο όπου πέθανε 29χρονος αστυνομικός.

Πρόκειται για έναν 17χρονο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Πέραμα. Ο 17χρονος φέρεται να έχει εμπλοκή στη θανάσιμη καταδίωξη όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ένας αστυνομικός και τραυματίστηκε ακόμα ένας. Ο 17χρονος φέρεται να είναι ένας από τους δύο ταυτοποιημένους συνεργούς-μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται, ότι η αστυνομία νωρίτερα ανακοίνωσε τη σύλληψη 20χρονου ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

Ο συλληφθείς και οι άλλοι τρεις είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα όπου έκλεβαν αυτοκίνητα. Από το βράδυ της Κυριακή έως και το πρωί της Δευτέρας έκλεψαν τέσσερα αυτοκίνητα από το Πέραμα και τη Νίκαια, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πώς έγινε η καταδίωξη

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους και ενώ τους καταδίωκε η αστυνομία, οι τέσσερις εμπλεκόμενοι ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα και έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς. Στη λεωφόρο Αθηνών, ο 20χρονος έχασε τον έλεγχο του κλεμμένου αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με άλλο που οδηγούσε ο συνεργός του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί. Το άλλο όχημα διέφυγε. 

Μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ που ακολουθούσε το όχημα έπεσε πάνω σε περιπολικό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 29χρονος αστυνομικός και να τραυματιστεί βαριά ο συνάδελφός του που επέβαινε στη μηχανή. Το πλήρωμα του περιπολικού τραυματίστηκε ελαφρά. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM