Αρπαγή μαθήτριας: Τι ανέφερε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης - «Επί ώρες στον υπολογιστή»

Αρπαγή μαθήτριας: Τι ανέφερε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης - «Επί ώρες στον υπολογιστή» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ότι η 33χρονη, που κατηγορείται μεταξύ άλλων για την αρπαγή της 10χρονης στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, ξόδευε τον χρόνο της μπροστά από τον υπολογιστή, υποστήριξε ο πρώην σύζυγός της.

Η 33χρονη για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας κατηγορείται για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα και οι αστυνομικοί εξετάζουν αν εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας.

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης «κοκκινομάλλας», μάλιστα, σε μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε εναντίον της , αναφέρει ότι στεκόταν μπροστά στην οθόνη του προσωπικού της υπολογιστή σχεδόν όλη την ημέρα, και είχε τον υπολογιστή κλειδωμένο με μυστικό κωδικό.

Όπως ισχυρίζεται, σύμφωνα με το ethnos.gr, όταν ο τελευταίος τη ρωτούσε, για ποιο λόγο ασχολείται τόσο πολύ με τον υπολογιστή της, εκείνη του απαντούσε ότι διασκεδάζει στο Facebook ή ότι ψάχνει δουλειά. Στη μηνυτήρια αναφορά του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης, ο υποστηρίζει ακόμα ότι εκείνη έλειπε από το σπίτι τους αδικαιολόγητα ακόμα και τις νύχτες, χωρίς να δίνει λογαριασμό, για το πού πάει.

Ο μηνυτής αναφέρει ακόμα ότι το ζευγάρι είχε αποφασίσει από το καλοκαίρι του 2019 να πάρει διαζύγιο, ωστόσο ο γάμος του ζευγαριού λύθηκε επίσημα στις 3 Απριλίου 2020. Επειδή εκείνο το διάστημα ο ίδιος είχε ένα πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείριση (Αύγουστος 2019), το 7χρονο παιδί του ζευγαριού, πρόσεχε η μητέρα της 33χρονης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο άνδρας, κάποια στιγμή έλαβε ένα τηλεφώνημα από την πεθερά του, όπου του έκανε γνωστό ότι δεν μπορεί να κρατάει άλλο πια τη μικρή, ότι η σύζυγός του εξαφανίζεται και ότι την έχει χτυπήσει κιόλας, χωρίς να το καταγγείλει η ίδια στην Αστυνομία.

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι ο ίδιος την εξωθούσε στην πορνεία, ότι της έκλεινε τα ραντεβού και κρατούσε για λογαριασμό του τα χρήματα.

Χαρακτηρίζει τους εν λόγω ισχυρισμούς ως «ψευδείς, ανυπόστατους, έωλους και απεχθείς», αφού δεν θα ήταν δυνατό μία μάνα να συμφωνήσει να δώσει την επιμέλεια του παιδιού της σε έναν άντρα που την ωθούσε σε ακόλαστες ενέργειες. «Οι ισχυρισμοί της υπεράσπισης της 33χρονης οδηγούν σε ένα διαγωνισμό ανοησίας, στον οποίο δεν πρόκειται να μπω, διότι είναι σίγουρο ότι θα χάσω», δήλωσε στο ethnos.gr ο δικηγόρος του πρώην συζύγου, Χαράλαμπος Αποστολίδης. 

Στη μηνυτήρια αναφορά του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης υποστηρίζει ακόμα ότι το 7χρονο παιδί τους έχει πληροφορηθεί «τους άθλους της μητέρας του», και σήμερα υποφέρει και παρακολουθείται από ειδικό παιδοψυχολόγο, ενώ η τοπική κοινωνία τους έχει απομονώσει.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ