Αρπαγή ανηλίκου στη Νέα Σμύρνη

Χαμόγελο του Παιδιού: Αρπαγή ανηλίκου Facebook Twitter
Φωτ.: Χαμόγελο του Παιδιού
0

Για αρπαγή ανηλίκου από την μητέρα του κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σήμερα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στις 18 Δεκεμβρίου, «η μητέρα του Δημήτρη Χ. 12 ετών προέβη σε γονική αρπαγή του ανήλικου, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και έκτοτε αγνοούνται». 

O Δημήτρης Χ. 12 ετών έχει ύψος 1.45 μ., είναι αδύνατος, έχει μακριά ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Νωρίτερα σήμερα εξαφανίστηκαν από το Παγκράτι δύο 16χρονες για τις οποίες επίσης το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM