Αρχιεπίσκοπος για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Η απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό»

Αρχιεπίσκοπος για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη εξέφρασε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

«Η απώλεια της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας» αναφέρει ο αρχιεπίσκοπος. .

Σημειώνει πως υπήρξε πρότυπο μητέρας και συζύγου, «ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στο κοινό καλό. Θα την ευγνωμονούμε πάντοτε για την ανεκτίμητη προσφορά της».

Στο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανέφερε ακόμη για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη πως μέσα από τον αγώνα της, χάρισε ζωή σε εκατοντάδες παιδιά, έδωσε κουράγιο και δύναμη στους γονείς τους και άφησε ως παρακαταθήκη ένα πολύτιμο κεφάλαιο στην πατρίδα μας.

«Η ζωή της, ο αγώνας της και η προσφορά της, θα αποτελούν πάντοτε σημείο αναφοράς και πρότυπο για τις επόμενες γενιές τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς. Η συνεργασία μαζί της ήταν αρίστη. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της», καταλήγει.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM