Αργολίδα: Με κορωνοϊό 15 κάτοικοι χωριού μετά τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Αργολίδα: Με κορωνοϊό 15 κάτοικοι χωριού μετά τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Σε εστία μαζικής μετάδοσης κορωνοϊού φαίνεται πως μετατράπηκε η χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο χωριό Ανυφί της Αργολίδας.

Δεκαπέντε κάτοικοι του χωριού βρέθηκαν θετικοί στον ιό, με τον 50χρονο ιερέα να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού νοσηλεύονται και οι ηλικιωμένοι γονείς του ιερέα, ενώ άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν επίσης θετικά στον ιό, αναφέρει ο ΑΝΤ1.


Ήταν όλοι στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Η είδηση με τον ιερέα σήμανε «συναγερμό» στο χωριό, με κατοίκους του χωριού να υποβάλλονται σε rapid test. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως, εκτός από την οικογένεια του ιερέα και τον ίδιο, άλλα 8 άτομα βρέθηκαν θετικά.

Η ιχνηλάτηση έδειξε ότι όσοι εντοπίστηκαν θετικοί είχαν παρακολουθήσει τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία του χωριού.

Στις εκκλησίες, τους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους του χωριού, καθώς και στο σπίτι της οικογένειας των νοσούντων, πραγματοποιήθηκαν χτες απολυμάνσεις.

 

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

Ελλάδα / Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

«Ξεκινάμε από τη Σύρο γιατί εδώ γεννήθηκε ένα κύμα αντίστασης και αλληλεγγύης που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα», γράφει - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωσή του η συλλογικότητα March to Gaza Greece
LIFO NEWSROOM