Προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή πήραν οι τέσσερις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση σωματεμπορίας στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύμα μία 25χρονη. 

 

Εις βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματεμπορία κατά συναυτουργία και κατ εξακολούθηση.

 

Επιπλέον στον 35χρονο δήθεν σύντροφο της 25χρονης από τη Βουλγαρία, ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση.

 

Σύμφωνα με το Cretalive και οι τέσσερις συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία βρέθηκε εγκλωβισμένη σε έναν πραγματικό εφιάλτη με πρωταγωνιστές τον υποτιθέμενο σύντροφο της, 35 ετών, την μητέρα του, την αδερφή του και τον φίλο της τελευταίας.

 

 

Και οι τέσσερις είχαν καταλυτικό ρόλο στο μαρτύριο που ζούσε αφού την κλείδωναν, την εξευτέλιζαν, την ξυλοκοπούσαν και την εξανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες που τής κανόνιζαν για να βάζουν στην τσέπη τα χρήματα, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές.


Την σοβαρή υπόθεση σωματεμπορίας χειρίστηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν τον 35χρονο και τα μέλη της οικογένειας του, οι οποίοι πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.

 

Η πληροφορία στην Ασφάλεια Ηρακλείου έφθασε από την Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής και ανέφερε ότι η 25χρονη βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου παρά την θέληση της και παρακρατείται από αγνώστους.

 

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε πάει προ δεκαημέρου στην Αθήνα όπου διέμενε η κοπέλα με την οικογένεια της. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο Facebook και όσο διάστημα συνομιλούσαν διαδικτυακά, εκείνος παρίστανε πως είναι ερωτευμένος μαζί της και υποσχόμενος γάμο, την έπεισε να τον ακολουθήσει στην Κρήτη.

 

Με πληροφορίες από Cretalive