Αποφυλακίστηκε ο Ασημάκης Κατσούλας

Αποφυλακίστηκε ο Ασημάκης Κατσούλας Facebook Twitter
2

Ελεύθερος αφέθηκε την Δευτέρα ο Ασημάκης Κατσούλας από τις φυλακές της Αγιάς Χανίων όπου κρατούνταν μετά από 25 σχεδόν χρόνια κάθειρξης και αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της αποφυλάκισης του. 

Ο 45χρονος σήμερα Ασημάκης Κατσούλας είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια και 12 μήνες φυλάκιση και όλα αυτά τα χρόνια είχε κάνει περισσότερες από 10 αιτήσεις αποφυλάκισης η οποίες είχαν απορριφθεί όλες. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο Κατσούλας συνέχιζε τις προσπάθειες για να περάσει την πύλη εξόδου των αγροτικών φυλακών, υποβάλλοντας διαρκώς αίτηση αποφυλάκισης.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερος, όπως συνέβη και προ ετών με το Μάνο Δημητροκάλη και τη Δήμητρα Μαργέτη, τους δύο σατανιστές που μαζί με τον Κατσούλα έμειναν γνωστοί ως οι «Σατανιστές της Παλλήνης».

Ήταν Ιούνιος του 1995 όταν ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίστηκε από τα εγκλήματα τριών νεαρών σατανιστών, οι οποίοι δολοφόνησαν δύο γυναίκες (μια 14χρονη και μια 28χρονη) σε τελετές μαύρης μαγείας. Ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη απασχόλησαν την κοινή γνώμη και έκαναν τους πάντες να ανατριχιάσουν με τις περιγραφές των φρικιαστικών εγκλημάτων τους.

Αποφυλακίστηκε ο Ασημάκης Κατσούλας Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την δίκη των σατανιστών Ασημάκη Κατσούλα, Μάνου Δημητροκάλη και Δήμητρας Μαργιέτη στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού στις 8 Δεκεμβρίου 1997. (Πηγή: ΑΠΕ/ ΜΠΕ)

Να σημειωθεί ότι Κατσούλας και Δημητροκάλης ομολόγησαν τα εγκλήματά τους, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη κατηγορήθηκε για συνέργεια.

Όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, στη διάρκεια της κράτησής του στα Χανιά, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε εργαζομένους ή συγκρατούμενούς του.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ