ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Απεργία των δημοσιογράφων σήμερα

Απεργία των δημοσιογράφων σήμερα Facebook Twitter
0

Από τις 6 το πρωί της Πέμπτης, 28 Ιανουαρίου έως και τις 6 το πρωί της Παρασκευής, 29 Ιανουαρίου, απεργούν οι δημοσιογράφοι σε ιδιωτικά, δημόσια και διαδικτυακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.

Δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και την Παρασκευή δεν θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ ζητάει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά προς κάθε κατεύθυνση ότι προϋπόθεση της ανεξάρτητης δημοσιογραφικής λειτουργίας είναι η αυτονομία και η αυτοτέλεια των ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων στα ΜΜΕ και των πόρων τους.

 

Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στα πλοία ενώ συνεχίζονται και οι κινητοποιήσεις των αγροτών.

Ελλάδα
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνει ο «Πολύχρωμος Πλανήτης», ο πρώτος ΛΟΑΤΚΙ+ εκδοτικός οίκος και βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα

Ελλάδα / Κλείνει ο «Πολύχρωμος Πλανήτης», ο πρώτος ΛΟΑΤΚΙ+ εκδοτικός οίκος και βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα

Ο διαχειριστής του, Θάνος Βέσσης, ανακοίνωσε το κλείσιμο, «για οικονομικούς και άλλους αντικειμενικούς λόγους» που καθιστούν αδύνατη τη συνέχιση της λειτουργίας του
LIFO NEWSROOM