Απεργία 8 Μαρτίου: Άλλαξαν οι ώρες που θα κινούνται μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ

Απεργία 8 Μαρτίου: Οι ώρες που θα κινούνται μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ Facebook Twitter
Φωτ.: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
0

Νεότερη ενημέρωση όσον αφορά στην απεργία του μετρό, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγελθεί με αφορμή την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση οι συρμοί των γραμμών 1 (ΗΣΑΠ) και το τραμ θα κυκλοφορούν από τις 11:00 έως τις 17:00. Οι συρμοί των γραμμών 2 και 3 του μετρό θα κυκλοφορούν από τις 12:00 έως τις 16:00.

Σημειώνεται πως αύριο, 8 Μαρτίου, θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της απεργίας των εργαζομένων, ενώ συνεχίζεται και η 48ωρη απεργία των εργαζομένων σε σιδηρόδρομο και προαστιακό λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

Επίσης, για αύριο 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλία: Χιλιάδες στρέμματα «εξαφανίστηκαν» σε Τρίκαλα και Λάρισα εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού

Ελλάδα / Θεσσαλία: Χιλιάδες στρέμματα «εξαφανίστηκαν» σε Τρίκαλα και Λάρισα εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού

Οι ιδιοκτήτες των χωραφιών αναφέρουν την απουσία αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή και πάρα πολλές εκκρεμότητες με τις αποζημιώσεις από τις καταστροφές της κακοκαιρίας Daniel
LIFO NEWSROOM