Απέδρασε από το αστυνομικό τμήμα ο άνδρας που έριξε σπρέι πιπεριού σε αστυνομικούς

Απέδρασε από το αστυνομικό τμήμα ο άνδρας που έριξε σπρέι πιπεριού σε αστυνομικούς Facebook Twitter
0

Δραπέτευσε από το αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας ο άνδρας που συνελήφθη την Τετάρτη, αφού ψέκασε με σπρέι πιπεριού αστυνομικούς.

Ο άνδρας κατάφερε να αποδράσει το μεσημέρι υπό άγνωστες συνθήκες με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των αστυνομικών και να διαταχθεί ΕΔΕ.

Ο δράστης είναι δραπέτης από φυλακές και επιτέθηκε με το σπρέι πιπεριού σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, που τον σταμάτησαν για έλεγχο το βράδυ της Τετάρτης στην Ανω Γλυφάδα. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

θηξ

Ελλάδα / Aristides Dallas Architects: Διεθνές βραβείο Architizer A+Awards για το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο

Το βραβείο αναγνωρίζει αρχιτεκτονικά γραφεία από όλο τον κόσμο, τα οποία διαμορφώνουν έναν ισχυρό τοπικά εστιασμένο αρχιτεκτονικό λόγο με διεθνή σχεδιαστική και πολιτισμική αξία.
LIFO NEWSROOM