Απαγόρευση κυκλοφορίας: Νέο ωράριο από τη Μεγάλη Δευτέρα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Νέο ωράριο από τη Μεγάλη Δευτέρα Facebook Twitter
eurokinissi
0

Αλλαγές στο ωράριο κυκλοφορίας ενόψει Πάσχα ανακοίνωσε η κυβέρνησης, αν και οι μετακινήσεις εκτός νομού απαγορεύονται.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τη Μεγάλη Εβδομάδα η κυκλοφορία θα επιτρέπεται από τις 05:00 το πρωί έως τις 22:00 ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα (3 Μαΐου)  το ωράριο διαμορφώνεται από τις 05:00 μέχρι και τις 23:00. Διαδημοτικές μετακινήσεις με τον κωδικό μετακίνησης 6 επιτρέπονται μόνο το Σαββατοκύριακο.

Αυτό ισχύει για τις 24 και 25 Απριλίου, δηλαδή το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων, το ίδιο θα εφαρμοστεί και για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Τις καθημερινές, ισχύει ο κανόνας της διαδημοτικής μετακίνησης μόνο έπειτα από αιτιολόγηση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM