Ανοικτά τα καταστήματα αυτή την Κυριακή - Χειμερινές εκπτώσεις

Ανοικτά τα καταστήματα αυτή την Κυριακή - Χειμερινές εκπτώσεις Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ανοιχτά θα παραμείνουν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα σε όλη την επικράτεια, στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων.

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τους εμπορικούς συλλόγους, 11 το πρωί με 6 το απόγευμα. 


Ωστόσο τα εμπορικά κέντρα, τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σε όλη τη Ελλάδα, ανάλογα με την πολιτική της κάθε επιχείρησης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος, θα μπορούν να είναι ανοικτά από 11:00 π.μ. έως 08:00 μ.μ.

Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.


Σχετικά με την αμοιβή του προσωπικού την Κυριακή η νομοθεσία προβλέπει ότι οι εργοδότες έχουν υποχρέωση να καταβάλουν τα αντίστοιχα ωρομίσθια για την παρασχεθείσα εργασία με προσαύξηση 75%.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: Καταδικάστηκε καρδιοχειρουργός για «φακελάκι» – Τέσσερα χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 40.000 ευρώ

Ελλάδα / Λάρισα: Καταδικάστηκε καρδιοχειρουργός για «φακελάκι» – Τέσσερα χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 40.000 ευρώ

Η υπεράσπιση ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός ουδέποτε άγγιξε τον φάκελο με τα χρήματα και ζήτησε να διενεργηθεί έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού
LIFO NEWSROOM