Άνδρος: Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του πλοίου Aqua Blue

Άνδρος: Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του πλοίου Aqua Blue Facebook Twitter
Φωτογραφία: Seajets
0

Στο λιμάνι Γαυρίου της Άνδρου ακινητοποιήθηκε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Aqua Blue, έπειτα από εντολή του λιμεναρχείου.

Το πλοίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να προσάραξε σε αβαθή του λιμανιού και ελέγχεται από ειδικούς για να διαπιστωθεί το αξιόπλοο του παρότι, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκολλήθηκε με δικά του μέσα. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ραφήνα - Άνδρο - Τήνο - Μύκονο με 86 επιβάτες, 18 ΙΧ αυτοκίνητα και 18 φορτηγά.

Οι 35 επιβάτες με προορισμό την Άνδρο αποβιβάστηκαν κανονικά, ενώ οι 51 επιβάτες και τα 8 οχήματα των άλλων προορισμών, επιβιβάστηκαν στο πλοίο Θεολόγος Π. και αναχώρησαν για τον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Εντός του πλοίου αυτήν την ώρα βρίσκονται μόνο τα 14 φορτηγά.

Νωρίτερα σήμερα, ένα ακόμα επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο, το Olympus, ακινητοποιήθηκε στη Σαντορίνη καθώς οι αρμόδιες αρχές διαπίστωσαν την ύπαρξη ρωγμών και ανοιγμάτων μεγάλου μήκους στον εξωτερικό πυθμένα του διπύθμενου του πλοίου που προκλήθηκαν από πρόσκρουση. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εισαγγελέας στη δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Ζητά ενοχή των κατηγορουμένων - Μιλά για «σκηνικό λιντσαρίσματος»

Ελλάδα / Εισαγγελέας στη δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Ζητά ενοχή των κατηγορουμένων - Μιλά για «σκηνικό λιντσαρίσματος»

Να κηρυχθούν ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησε ο εισαγγελέας - «Οι ισχυρισμοί τους ότι ήταν σε άμυνα δεν ευσταθούν γιατί εκείνοι ήταν έξω από το κατάστημα με ασφάλεια ανάμεσα στον κόσμο»
NEWSROOM
Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Ελλάδα / Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Τον Ιούνιο του 2023, ο 35χρονος, άνευ λόγου επιτέθηκε με μαχαίρι στην 30χρονη αρραβωνιαστικιά του στο Ηράκλειο, η οποία δέχτηκε 14 μαχαιριές και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στη ΜΕΘ
NEWSROOM