Ανακοινώθηκαν οι μετεγγραφές φοιτητών - Εγκρίθηκε το 39,2% των αιτήσεων

Ανακοινώθηκαν οι μετεγγραφές φοιτητών - Εγκρίθηκε το 39,2% των αιτήσεων Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα των μετεγγραφών, με το ποσοστό των φοιτητών για τους οποίους εγκρίθηκε η μετεγγραφή να ανέρχεται στο 39,2%.


Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, συνολικά υποβλήθηκαν 14.251 αιτήσεις, από τις οποίες έγιναν δεκτές και εξετάστηκαν οι 13.921 (οι υπόλοιπες αιτήσεις υποβλήθηκαν από μη δικαιούχους μετεγγραφής) και οι επιτυχόντες ανέρχονται στους 5.463 (39,2%).


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή που βρίσκεται στον σύνδεσμο https://transfer.it.minedu.gov.gr και συμπληρώνοντας τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους μπορούν να δουν τα αποτελέσματα. Οι βάσεις των μετεγγραφών, πάντως, είναι αναρτημένες και στην ιστοσελίδα του υπουργείου.


Για όσους επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση, οι σχετικές αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής από αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.


Εξάλλου, για τους εισαχθέντες στην κατηγορία των ειδικών με ποσοστό θέσεων 5% και τους εισαχθέντες κυπριακής καταγωγής, που δεν έχουν υποβάλει αίτηση λόγω μη ολοκλήρωσης της εγγραφής τους, το υπουργείο ενημέρωσε ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για μετεγγραφή μπορούν να υποβληθούν από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM