Ανακοινώθηκαν 2.380 νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών - Αναλυτικοί πίνακες με τα ονόματα

Ανακοινώθηκαν 2.380 νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών - Αναλυτικοί πίνακες με τα ονόματα Facebook Twitter
0

Ανακοινώθηκαν οι 2.380 νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών για κάλυψη καινούργιων αναγκών που προκύπτουν στο πλαίσιο πρόληψης από τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για προσλήψεις τρίμηνης διαρκείας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια γενική και στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση και αφορούν αποκλειστικά περιπτώσεις κάλυψης νέων προσωρινών εκπαιδευτικών αναγκών που σχετίζονται με την πρόληψη από τον COVID-19.

Η συγκεκριμένη Υπουργική Απόφαση της Νίκης Κεραμέως βασίζεται στο νόμο 4722/2020, που προβλέπει επιπλέον προσλήψεις συμβασιούχων εκπαιδευτικών για τις περιπτώσεις που συνάδελφοί τους δεν μπορούν να παρέχουν διδακτικό ή υποστηρικτικό έργο δια ζώσης αλλά μόνο εξ αποστάσεως, για λόγους συναφείς με τον COVID-19.

Παράλληλα, όπως σημειώνει το υπουργείο, λαμβάνονται επιπλέον μέτρα ως προς τη λειτουργία των σχολικών μονάδων για την πρόληψη από τον COVID-19, για την υλοποίηση των οποίων απαιτείται η πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών, όπως η συνεχιζόμενη επέκταση της λειτουργίας του ολοήμερου σχολείου.

Επιπλέον, οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί αναμένεται να καλύψουν και ανάγκες μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που αδυνατούν, για λόγους συναφείς με τον COVID-19, να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική διαδικασία δια ζώσης.

Οι πίνακες αναλυτικά

Προσλήψεις Γενικής COVID

Προσλήψεις ΕΑΕ ΠΕ

Προσλήψεις Ειδικής ΔΕ

Προσλήψεις Μουσικά ΔΕ

Προσλήψεις Γενικής ΔΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ