Ανακοίνωση της Αττικό Μετρό για την καθίζηση της πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση της Αττικό Μετρό για την καθίζηση της πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Ουδεμία ανησυχία προκύπτει για την ασφάλεια πολιτών και κτηρίων από την εκτέλεση των εργασιών του Μετρό Θεσσαλονίκης, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα με αφορμή την καθίζηση πολυκατοικίας στην περιοχή της Βούλγαρη.

Επίσης, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την εξέλιξη του έργου καθεαυτού, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, στην οποία δίδονται τέσσερις διευκρινίσεις: πρώτον, οι εργασίες του Μετρό συνεχίζονται κανονικά και βάσει προγραμματισμού, τόσο στην κατασκευή των σταθμών, όσο και στη διάνοιξη των σηράγγων.

Δεύτερον, στη διάρκεια των εργασιών «λαμβάνονται όλες οι πρόνοιες και τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οικοδομών και των έργων υποδομής στην περιοχή επιρροής του έργου».

Τρίτον, «τα όποια τεχνικά ζητήματα προκύπτουν αντιμετωπίζονται υπεύθυνα και σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης και της τεχνικής από μεγάλη ομάδα έμπειρων μηχανικών και συμβούλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και τέταρτον, όλα τα δεδομένα παρακολουθούνται και αναλύονται και «καμία ανησυχία δεν προκύπτει ούτε για την εξέλιξη του έργου ούτε για την ασφάλεια των πολιτών και των κτηρίων».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ελλάδα / Από τις κουλουρομαντήλες μέχρι τα βεγγαλικά: Πέντε παραδόσεις του Μεγάλου Σαββάτου στην ελληνική ύπαιθρο

Το Μεγάλο Σάββατο δεν είναι απλώς η μέρα πριν από το Πάσχα, είναι γεμάτο παραδόσεις που συνδέουν την πίστη, την κοινότητα και την αναγέννηση της φύσης με μικρές, ασυνήθιστες τελετουργίες που διατηρούνται αιώνες
THE LIFO TEAM