Αμύνταιο: «Ο πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του τρεις φορές την εβδομάδα»

Φλώρινα: Τη βίαζε ο πατέρα της τρεις φορές την εβδομάδα Facebook Twitter
Φωτ.: UNSPLASH
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση βιασμού μίας ανήλικης με κατηγορούμενο τον πατέρα της στο Αμύνταιο Φλώρινας.

Τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της 12χρονης επιβεβαίωσαν και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με την ανήλικη, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές την εβδομάδα, για δύο χρόνια, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Χρυσάνθη Σπανδωνίδου, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο 35χρονος πατέρας της φέρεται πως την κακοποιούσε σεξουαλικά σε όποια σημεία είχαν τη δυνατότητα να απομονωθούν ακόμα και μέσα σε στάβλο.

Το εκμυστηρεύτηκε στους καθηγητές

Η αλλαγή στη συμπεριφορά, την οποία παρατήρησαν εκπαιδευτικοί σχολείου στο Αμύνταιο, έγινε η αφορμή να αποκαλυφθεί υπόθεση βιασμού ανηλίκου από τον πατέρα του.

«Επισκέφθηκε κάποια στιγμή την ψυχολόγο που πηγαίνει μία φορά την εβδομάδα στην σχολική μονάδα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι είναι μαζεμένο, προβληματισμένο και φοβισμένο το παιδί. Μίλησα εγώ μαζί του και μετά ζήτησα την βοήθεια των αρμοδίων και έτσι αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κ. Χριστίνα Φωτιάδου, διευθύντρια του Γυμνασίου της 14χρονης.

«Το παιδί ήρθε σε εμάς φέτος, είναι παιδί πρώτης Γυμνασίου, δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτό το παιδί που είχε το θάρρος να πει αυτά που είπε, εκμυστηρεύθηκε και ''ανοίχτηκε'' μετά από παρακολούθηση κάποιων ημερών, ώστε να πει κάποια πράγματα», επεσήμανε η εκπαιδευτικός.

Ο πατέρας της ανήλικης, βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Φλώρινας, καθώς μόλις δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση φέρεται πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ανήλικη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ