Άμφισσα: Εξιτήριο για τον 10χρονο που νοσηλευόταν μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Άμφισσα: Εξιτήριο για τον 10χρονο που νοσηλευόταν μετά από κατανάλωση αλκοόλ Facebook Twitter
0

Εξιτήριο πήρε την Κυριακή από το νοσοκομείο της Λαμίας ο 10χρονος που νοσηλευόταν από την Παρασκευή με συμπτώματα οξείας μέθης, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 10χρονος ξέφυγε από τον έλεγχο των γονιών του σε γλέντι και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο ανήλικος Ρομά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Άμφισσας, ωστόσο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας καθώς δεν εφημέρευε Παιδίατρος.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη της 32χρονης μητέρας με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Τελικά, το ανήλικο αγόρι έλαβε εξιτήριο το πρωί της Κυριακής από το Νοσοκομείο της Λαμίας και αποχώρησε συνοδευόμενο από την μητέρα του.

Με πληροφορίες από tvstart

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM