Άλκης Καμπανός: «Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο», κατέθεσε αστυνομικός- Στα χέρια του πέθανε ο 19χρονος

Άλκης Καμπανός: «Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο», κατέθεσε αστυνομικός- Στα χέρια του πέθανε ο 19χρονος Facebook Twitter
Φωτ.: Motionteam
0

Ο αστυνομικός στα χέρια του οποίου άφησε την τελευταία του πνοή ο Άλκης Καμπανός, καταθέτει αυτή την ώρα στη δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου, με 12 κατηγορούμενους. 

«Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο», κατέθεσε ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, περιγράφοντας τι αντίκρισε στη σκηνή του εγκλήματος, όταν την 1η Φεβρουαρίου 2022 κλήθηκε να μεταβεί στην οδό Γαζή στην περιοχή Χαριλάου, όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός. 

Ο αστυνομικός κατέθεσε ότι είδε τον 19χρονο μέσα σε «λίμνη αίματος». Έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία, ενώ ο Άλκης Καμπανός ψέλλιζε «εδώ», δείχνοντας τη βουβωνική χώρα, όπου είχε δεχθεί χτύπημα. 

Δίκη Άλκη Καμπανού: Το σοκ, όταν φεύγει ένα παιδί στα χέρια σου, είναι μεγάλο

Όμως, οι προσπάθειές του αποδείχθηκαν μάταιες, δυστυχώς και λίγο μετά ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. «Το σοκ, όταν φεύγει ένα παιδί στα χέρια σου, είναι μεγάλο», κατέθεσε ο μάρτυρας. Δίπλα στον Άλκη Καμπανό, σημείωσε, βρισκόταν φίλος του 19χρονου, ο οποίος έδωσε στους αστυνομικούς κάποιες πληροφορίες για το τι είχε συμβεί. Επίσης, συμπλήρωσε, στο σημείο εντοπίστηκε ένα κόκκινο δρεπάνι, με μαύρη λαβή, το οποίο ήταν σε μια λίμνη αίματος. 

«Όταν φτάσαμε στο σημείο, υπήρχε πλήρης ησυχία, δεν είδαμε άτομα που να είχαν συμπλακεί, δεν γνωρίζαμε τους λόγους που έγινε το επεισόδιο», είπε ο αστυνομικός, η κατάθεσή του οποίου συνεχίζεται. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ