Αιφνιδίασε το ΠΑΜΕ- Απέκλεισε το πρωί το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα

Αιφνιδίασε το ΠΑΜΕ- Απέκλεισε το πρωί το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα Facebook Twitter
1

Στο συμβολικό αποκλεισμό του υπ. Οικονομικών στο Σύνταγμα προχώρησε το πρωί το ΠΑΜΕ.

 

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

Αυτή τη στιγμή εργαζόμενοι   από   δεκάδες   σωματεία   του   Ιδιωτικού   και   του Δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, πραγματοποιούν συμβολικό αποκλεισμό στο Υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα.

 

Κανένας συμβιβασμός με τη νέα συμφωνία – ληστεία, το 4ο μνημόνιο!

Να μην περάσει η νέα επέλαση στις ζωές μας!

 

Το νέο πακέτο μέτρων αποτελεί το 4ο μνημόνιο που φορτώνεται στις πλάτες της εργατικής-λαϊκής οικογένειας. Περιλαμβάνει νέα προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέα βάσανα για τους εργαζόμενους. Τα νέα μέτρα ρίχνουν λάδι στη φωτιά που κατακαίει τα δικαιώματά μας, τις ζωές μας. Έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα, διαμορφώνουν μόνιμες ανατροπές για τις επόμενες γενιές.

 

Φτάνει πια με τα ψέματα και τις απάτες τους!

 

Όλοι και όλες ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ, στις 10 πμ, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης!

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM