Αγρίνιο: Συνελήφθη ιερέας για βιασμούς δύο ανήλικων κοριτσιών και πορνογραφία

Αγρίνιο: Συνελήφθη ιερέας για βιασμό ανήλικης και κατοχή παιδικής πορνογραφίας Facebook Twitter
PIXABAY
0

Ιερέας συνελήφθη στο Αγρίνιο με την κατηγορία βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών πριν από χρόνια, ενώ κατά την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκε στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Είχε προηγηθεί καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την οποία, πριν από χρόνια - όταν ήταν ανήλικη- είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον ιερέα, ο οποίος και συνελήφθη από την Ασφάλεια Αγρινίου, αναφέρει η ΕΡΤ. 

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Γεραφέντης, μετά από καταγγελίες δύο ενήλικων πλέον κοριτσιών πως, πριν από πέντε χρόνια -όταν ήταν 14 και 17 ετών- ο 49χρονος σήμερα ιερέας τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.


Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο δράστης γνωρίζονταν με τις οικογένειες των θυμάτων και φέρεται να τις αποπλάνησε και στη συνέχεια να βίασε τις ανήλικες μαθήτριες.  Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή του ιερέα βρέθηκε φωτογραφικό υλικό με παιδική πορνογραφία.

Ο συλληφθείς κρατείται στην ασφάλεια, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί με τη σε βάρος του δικογραφία στον εισαγγελέα Αγρινίου.

Όπως δήλωσαν στην Ασφάλεια Αγρινίου οι ενήλικες πια κοπέλες, δεν το είχαν καταγγείλει φοβούμενες την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας, αλλά μετά το κίνημα Metoo και την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου αποφάσισαν να αποκαλύψουν τα όσα εφιαλτικά έζησαν στα χέρια του 49χρονου ιερέα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ