Αγρίνιο: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι δύο γυναίκες - Μια τρίτη κατάφερε να ξεφύγει

Αγρίνιο: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι δύο γυναίκες - Μια τρίτη κατάφερε να ξεφύγει Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι μία 39χρονη και μία 16χρονη στο Αγρίνιο το πρωί της Κυριακής.

Σε σπίτι επί του πεζόδρομου Καραϊσκάκη, ένας 39χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τις δύο γυναίκες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Στο σπίτι υπήρχε μια ακόμη γυναίκα, η οποία πρόλαβε και ξέφυγε.

Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες βγήκαν έντρομες στον δρόμο και ζήτησαν βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ η 39χρονη και η 16χρονη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Η πρώτη φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και η δεύτερη ελαφρύ τραύμα στο χέρι.

Ο δράστης συνελήφθη μέσα σε λίγη ώρα, μετά την κινητοποίηση της αστυνομίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agriniopress.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM