Αγρίνιο: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι δύο γυναίκες - Μια τρίτη κατάφερε να ξεφύγει

Αγρίνιο: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι δύο γυναίκες - Μια τρίτη κατάφερε να ξεφύγει Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι μία 39χρονη και μία 16χρονη στο Αγρίνιο το πρωί της Κυριακής.

Σε σπίτι επί του πεζόδρομου Καραϊσκάκη, ένας 39χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τις δύο γυναίκες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Στο σπίτι υπήρχε μια ακόμη γυναίκα, η οποία πρόλαβε και ξέφυγε.

Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες βγήκαν έντρομες στον δρόμο και ζήτησαν βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ η 39χρονη και η 16χρονη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Η πρώτη φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και η δεύτερη ελαφρύ τραύμα στο χέρι.

Ο δράστης συνελήφθη μέσα σε λίγη ώρα, μετά την κινητοποίηση της αστυνομίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agriniopress.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΙΧ ΕΚΓΥΟΣ

Ελλάδα / Κακοκαιρία Byron: Δραματικές διασώσεις από σπίτια και αυτοκίνητα - Έγκυος σε σπίτι που πλημμύρισε

Διάσωση οικογένειας από ρεματιά στη Μάνδρα – «Έχουν πλημμυρίσει σπίτια στη Νέα Πέραμο, δεν κινδυνεύσαν άνθρωποι» - Πιθανή η υπερχείλιση του Σαρανταπόταμου στην Ελευσίνα - Πάνω από 300 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική
LIFO NEWSROOM