Αγρίνιο: 13χρονη παρασύρθηκε από ΙΧ - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση

Αγρίνιο: 12χρονη παρασύρθηκε από ΙΧ - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Αγρίνιο, όταν 13χρονη παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου, όταν το ΙΧ που κινούνταν στο ρεύμα προς Αγρίνιο στην έξοδο του Καινούργιου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χτύπησε την 13χρονη.  Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου η ανήλικη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Ωστόσο στη συνέχεια η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή και διασωληνώθηκε, ενώ από το νοσοκομείο Αγρινίου, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή της στο νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος ενεργεί η Τροχαία Αγρινίου.

Αγρίνιο: 12χρονη παρασύρθηκε από ΙΧ - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση Facebook Twitter
Φωτ/ kainourgiopress.gr
Αγρίνιο: 12χρονη παρασύρθηκε από ΙΧ - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση Facebook Twitter
Φωτ/ kainourgiopress.gr

Με πληροφορίες από agrinionews.gr / kainourgiopress.gr /agriniotimes.gr / tempo24.news

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Ελλάδα / Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Λαδάδικα, όπου εκτιμούν οι αρχές πως κατασκευάστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.
LIFO NEWSROOM