Αγοράκι τριών ετών πνίγηκε σε λιμνούλα μισού μέτρου στη Λάρισα

Αγοράκι τριών ετών πνίγηκε σε λιμνούλα μισού μέτρου στη Λάρισα Facebook Twitter
0

Ένα αγοράκι τριών ετών έχασε τη ζωή του το Σάββατο, όταν πνίγηκε σε λιμνούλα με νερό ύψους μισού μέτρου σε κτήμα αναψυχής στο Κυψελοχώρι Λάρισας. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό ερευνά το Τμήμα Περιφέρειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Η κηδεία του παιδιού έγινε σήμερα το απόγευμα από τον ιερό ναό Αγίου Αρσενίου Ελασσόνας, παρουσία και εκπροσώπων των αρχών της περιοχής, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εξαιτίας του τραγικού συμβάντος ακυρώθηκαν μουσικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για απόψε με την ευκαιρία του γεγονότος ότι αύριο η Ελασσόνα γιορτάζει την 103η επέτειο της απελευθέρωσης της από τον τουρκικό ζυγό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΑΝΔΡΑ

Ελλάδα / Καταστροφές από την κακοκαιρία Byron: Αυτοκίνητα σε αυλές σπιτιών - Ποτάμια οι δρόμοι στη Νέα Πέραμο

Μια «απέραντη λίμνη» το αεροδρόμιο στα Μέγαρα - Ανέβηκε η στάθμη του νερού στον Κηφισό - «Μας ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος» λέει ο αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας
LIFO NEWSROOM