Άγκυρα για Κουφοντίνα: Ανησυχίες για τη λειτουργία της δικαιοσύνης στην Ελλάδα

Άγκυρα για Κουφοντίνα: Ανησυχίες για τη λειτουργία της δικαιοσύνης στην Ελλάδα Facebook Twitter
6

Την αντίθεσή του εξέφρασε το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας, κοντά στον Βόλο.

Στην ανακοίνωση το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Είναι ασέβεια στους δολοφονημένους διπλωμάτες μας. Είναι απαράδεκτο. Καλούμε τις ελληνικές αρχές να αποφύγουν βήματα που δείχνουν αδυναμία στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και τις καλούμε να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για την τιμωρία των τρομοκρατών. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την μεταφορά Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές».

Σημειώνεται ότι και οι ΗΠΑ καταδικάζουν τη μεταφορά του Κουφοντίνα σε αγροτική φυλακή δηλώνοντας ότι «Είναι αμετανόητος».

Ελλάδα
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αν κάποτε ο Μητσοτάκης ξαναρχίσει τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, μπορεί να δούμε και το υπέρτατο τρολάρισμα, τον Ερντογάν να τον κατηγορεί γιατί δεν σέβεται τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα
Καλό θα ήταν να ανιχνεύσετε γύρω σας τη διάθεση συμπολιτών σας ως προς τη συγκεκριμένη απόφαση. Μπορεί να ξαφνιαστείτε από το γεγονός πως το τούρκικο υπουργείο εξωτερικών έχει την ίδια γνώμη με πολλούς από αυτούς.
Πολλές φορές έχει μεγαλύτερη σημασία "ποιος λέει" κάτι από το "τι λέει". Ειδάλλως, μπορείς ακόμα και να μπεις στον κόπο να αναλύσεις σοβαρά ένα κείμενο υπέρ της ανάγκης να προστατευθούν τα παιδιά, γραμμένο από έναν κατά συρροή παιδεραστή βιαστή ανηλίκων...
@Μαύρος Γάτος: Διαφωνώ κάθετα: την αλήθεια μπορεί να την εκφέρει οποιοσδήποτε, είτε αυτός μας αρέσει είτε όχι.Αλλιώς δίκιο θα είχε επί παντός επιστητού μόνο ο ..Πάπας.Οπότε ΠΑΝΤΑ έχει σημασία τι λέει κάποιος, όποιος κι αν είναι αυτός.