Άγιος Παντελεήμονας: Μαθήτρια χτυπήθηκε από ρεύμα σε γυμνά καλώδια κολώνας

Άγιος Παντελεήμονας: Μαθήτρια χτυπήθηκε από ρεύμα χιλιάδων Volt από γυμνά καλώδια κολώνας Facebook Twitter
STAR
0

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Παίδων» νοσηλεύεται μία 12χρονη μαθήτρια, η οποία χτυπήθηκε από ρεύμα από γυμνά καλώδια κολώνας ηλεκτρισμού στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η μαθήτρια έπιασε με το ένα χέρι την κολώνα, ενώ ακουμπούσε το άλλο σε σιδερένιο κάγκελο, αναφέρει φίλος της οικογένειάς της στο Star. Ωστόσο, όπως κατήγγειλε στο σημείο υπήρχαν εκτεθειμένα καλώδια.

Η ανήλικη έχασε τις αισθήσεις της. Ευτυχώς, η επέμβαση των φίλων της ήταν άμεση. «Της άνοιξα το στόμα και της έβγαλα τη γλώσσα, την άφησα κάτω και της έδωσα νερό», ανέφερε φίλος της 12χρονης που βρέθηκε στο σημείο.

Η μαθήτρια φέρεεαι να μεταφέρθηκε αναίσθητη στο σπίτι της και από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο. «Δεν μπορεί να σηκωθεί, δεν μπορεί να πατήσει δηλαδή το ένα πόδι της», σημειώνει η μητέρα της 12χρονης, η οποία σημειώνει ότι η ανήλικη είναι ακόμα φοβισμένη. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας τόνισε στο Star πως κατατέθηκε μήνυση στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα για επικίνδυνη βαριά σωματική βλάβη και για έκθεση σε κίνδυνο. «Το κορίτσι ζει από θαύμα», είπε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ