50χρονος συνελήφθη για αποπλάνηση 7χρονης

50χρονος συνελήφθη για αποπλάνηση 7χρονης Facebook Twitter
1

50χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου μετά από καταγγελία από τον πατέρα 7χρονο κοριτσιού, σύμφωνα με την οποία, ο 50χρονος, κατά τους προηγούμενους μήνες, προέβη επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του. 

Ο 50χρονος, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, φέρεται ως σύντροφος της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία αποστέλλεται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BEACH BAR ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες ότι απαγόρευσαν σε ηλικιωμένους να μπουν σε beach bar στον Ποταμό Επανομής

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι ορισμένοι επιχειρηματίες εμποδίζουν ηλικιωμένους να μπουν στα καταστήματά τους, ακόμη και όταν αυτά είναι εντελώς άδεια
LIFO NEWSROOM