47χρονος αστυνομικός ο νεκρός του Υμηττού

47χρονος αστυνομικός ο νεκρός του Υμηττού Facebook Twitter
SOOC
0

Σε 47χρονο αστυνομικό ανήκει το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, στο δάσος του Καρέα, κοντά στο Μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών. Ο άνδρας αγνοείτο από χθες το πρωί, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή.

Την εξαφάνιση του αστυνομικού είχε δηλώσει χθες η σύζυγός του, η οποία αναγνώρισε σήμερα τα προσωπικά του αντικείμενα που βρέθηκαν στην περιοχή. Ο άτυχος αστυνομικός, που υπηρετούσε στις παιδικές κατασκηνώσεις της ΕΛ.ΑΣ, είχε αναρρωτική άδεια, λόγω επέμβασης στη μέση –στην οποία είχε υποβληθεί πρόσφατα– και καθημερινά πήγαινε για περίπατο στην περιοχή του Καρέα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM