Πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο - Σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη

Πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο - Σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη Facebook Twitter
Getty Images - Φωτογραφία Αρχείου
0

Κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, η πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία είναι σε βάρος σκηνοθέτη από τον χώρο του θεάτρου. Ο μηνυτής φέρεται να καταγγέλλει αποπλανήση και βιασμό σε ηλικία 15 ετών. Ο μηνυτής δεν είναι από το χώρο του θεάτρου.

Μετά τη μήνυση αρχίζει πλέον η έρευνα της Δικαιοσύνης για το θέμα αυτό, με στόχο την απόδοση ποινικών ευθυνών, εάν αυτές εντοπιστούν.

Σημειώνεται πως σήμερα, οι εισαγγελικές αρχές έθεσαν στο αρχείο τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου οι οποίες πυροδότησαν μία σειρά καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση στους χώρους του αθλητισμού και του πολιτισμού. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM