Σκιέρ τραυματίστηκε από «χιονοστιβάδα» στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας

Σκιέρ τραυματίστηκε από «χιονοστιβάδα» στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Στο νοσοκομείο Γρεβενών μεταφέρεται σκιέρ που φέρεται να τραυματίστηκε από χιονοστιβάδα, κατά τη διάρκεια κατάβασης σε κορυφογραμμή του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας.

Ο 27χρονος σκιέρ από τη Θεσσαλονίκη μαζί με φίλους του ανέβηκαν στην κορυφογραμμή του χιονοδρομικού και σε συγκεκριμένο σημείο που αποτελεί πόλο έλξης όσων κάνουν σνόουμπορντ. Κατά τη διάρκεια της κατάβασης οι φίλοι του είδαν το περιστατικό με τη χιονοστιβάδα και μπόρεσαν να επέμβουν έγκαιρα και να τον απεγκλωβίσουν από τα χιόνια, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες.

Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου είναι κλειστές, αλλά ευτυχώς τρία άτομα εκτελούσαν βάρδια ασφαλείας, όταν δέχτηκαν τηλεφώνημα από το αστυνομικό τμήμα Πολυνερίου ότι αγνοείται νεαρός σκιέρ σε συγκεκριμένη τοποθεσία, δήλωσε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου, Δημήτρης Καραγιάννης.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο διασωστης σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εργαζομένους του Κέντρου έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τον τραυματία. Στη βάση του Κέντρου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με προορισμό το Νοσοκομείο Γρεβενών.

Το ατύχημα έγινε σχεδόν στο ίδιο σημείο όπου πριν από ένα χρόνο ένας σκιέρ έχασε τη ζωή του, ανέφεραν στο ΑΠΕ εργαζόμενοι του χιονοδρομικού κέντρου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM