Η ΕΛ.ΑΣ έπιασε τους δράστες της άγριας επίθεσης στον σταθμάρχη του μετρό - Οι πρώτες πληροφορίες

Η ΕΛ.ΑΣ έπιασε τους δράστες της άγριας επίθεσης στον σταθμάρχη του μετρό - Οι πρώτες πληροφορίες Facebook Twitter
0

Αξιωματικοί της αστυνομίας προχώρησαν στην προσαγωγή των δύο δραστών που είχαν ξυλοκοπήσει τον σταθμάρχη στην Ομόνοια

Οι δύο δράστες ταυτοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για ανήλικους ημεδαπούς, που αύριο θα οδηγηθούν στο εισαγγελέα Ανηλίκων. 

Νεότερες πληροφορίες θέλουν την προσαγωγή να έχει ήδη μετατραπεί σε σύλληψη. Οι δύο νέοι εντοπίστηκαν στο Περιστέρι όπου κατοικούν μόνιμα.

Νωρίτερα, ο 53χρονος σταθμάρχης είχε μιλήσει για την επίθεση που καταγράφηκε από κάμερες. Όπως είπε, οι δύο νέοι του επιτέθηκαν όταν τους ζήτησε να τηρήσουν τα υγειονομικά μέτρα και να φορέσουν μάσκα. 

«Ήταν ένα κακό όνειρο, πρέπει να πάω στον γιατρό και δεν μπορώ να μιλήσω... Υγεία και ανθρωπιά, τίποτα άλλο» δήλωσε λίγο πριν συναντήσει γναθοχειρουργό για την περίπτωσή του. «Για τα δύο παιδιά που με χτύπησαν δεν έχω να πω κάτι, να είναι καλά, τίποτα άλλο! Πρέπει να φύγω, να πάω στο νοσοκομείο».

Το πρωί, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αποκάλυψε πως οι κάμερες του σταθμού είχαν καταγράψει «πεντακάθαρα» τα πρόσωπα των δραστών βοηθώντας την αστυνομία να τους ταυτοποιήσει.

Στο μετρό υπήρχε αστυνομική παρουσία ωστόσο δεν πρόλαβε να πιάσει τους δράστες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ