ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Καλλιάνος: Χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα της Αττικής [ΒΙΝΤΕΟ]

Καλλιάνος: Χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα της Αττικής [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Καλλιάνος: Χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα της Αττικής (EPA/Αρχείο)
0

Χιονοπτώσεις ακόμα και στην Αττική φέρνει η κακοκαιρία Λέανδρος  από αύριο Σάββατο σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Ο μετεωρολόγος, έκανε λόγο για απότομη πτώση της θερμοκρασίας και πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινά τμήματα, όπως είπε μιλώντας στο Mega.

«Αύριο (Σάββατο) θα έχουμε γενικευμένη κακοκαιρία που θα επηρεάσει όλες τις περιοχές της χώρας. Χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά και σε πολλές περιοχές και σε πεδινές περιοχές.

»Στην Αρκαδία, Αχαΐα, Κορινθία και στη κεντρική Στερεά θα σημειωθούν αύριο σφοδρές χιονοπτώσεις με μεγάλη πιθανότητα να παρουσιαστούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Θα χιονίσει ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μεγάλη πιθανότητα να έχουμε και χιονόστρωση» ανέφερε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Σε ότι αφορά την Αττική διευκρίνισε ότι  κατά τη διάρκεια του Σαββάτου θα χιονίσει και σε περιοχές της Αττική ενώ από το βράδυ του Σαββάτου η κακοκαιρία θα επιδεινωθεί.

«Σε υψόμετρο πάνω από τα 600 μέτρα θα χιονίσει στην Αττική το Σάββατο αλλά από αργά το βράδυ μέχρι το ξημερώματα της Κυριακής θα χιονίσει και στα Βόρεια Προάστια» είπε χαρακτηριστικά.

«Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ίσως έχουμε και εξάρσεις με χιονοποπτώσεις σε χαμηλότερα υψόμετρα περίπου από υψόμετρα όπως της Ηλιούπολης, του Ζωγράφου και βορειότερα στο νομό Αττικής».

Η αίσθηση του ψύχους θα είναι πάρα πολύ έντονη. Την Κυριακή το πρωί και την Δευτέρα η θερμοκρασία στην Φλώρινα θα πέσει στους -16 βαθμούς Κελσίου αλλά η αίσθηση στο σώμα θα φτάσει τους -21.

Με πληροφορίες του Mega

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM