Lockdown: Περιορισμένες μετακινήσεις τα Θεοφάνεια - Ποιος κωδικός δεν θα ισχύει

Lockdown: Περιορισμένες μετακινήσεις τα Θεοφάνεια - Ποιος κωδικός δεν θα ισχύει Facebook Twitter
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
0

Πιο περιορισμένες θα είναι οι μετακινήσεις των πολιτών τα Θεοφάνεια, συγκριτικά με τις αντίστοιχες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, μετά την πρόσφατη απόφαση για πιο εντατικά μέτρα για τον κορωνοϊό και πιο αυστηρό lockdown, δεν θα υπάρχει αυτή τη φορά πρόβλεψη για οικογενειακές συναθροίσεις, όπως συνέβη στις γιορτές, στέλνοντας τότε τον κωδικό 6. 

Οι μετακινήσεις θα γίνονται με SMS στο 13033 μόνο για τους προβλεπόμενους κωδικούς.

Υπενθυμίζεται πως μόνο για τρεις λόγους μπορεί κάποιος να κυκλοφορεί μεταξύ 21:00 - 05:00 και αυτοί είναι για υγεία, βόλτα με το κατοικίδιο ή εργασία, όπου εργασία είναι απαραίτητο το έγγραφο μετακίνησης του εργοδότη.

Συγκεκριμένα:

- Με τον κωδικό 1: Οι πολίτες μπορούν να βγουν από το σπίτι τους για σοβαρές περιπτώσεις υγείας.

- Με τον κωδικό 6: Οι πολίτες μπορούν να βγουν από το σπίτι τους για μικρή βόλτα κατοικίδιου κοντά στην οικία τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM