Νότης Σφακιανάκης: Στον εισαγγελέα για κατοχή όπλου και ναρκωτικών - Τι είπε στους αστυνομικούς

Νότης Σφακιανάκης: Στον εισαγγελέα για κατοχή όπλου και ναρκωτικών - Τι είπε στους αστυνομικούς Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, που συνελήφθη χθες μετά από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας

Οι αξιωματικοί που έκαναν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, βρήκαν στο όχημα μικροποσότητα ναρκωτικών (σύμφωνα με πληροφορίες περίπου δύο γραμμάρια κοκαΐνης) και ένα όπλο Beretta μέσα στην τσάντα του.

Ο Νότης Σφακιανάκης φέρεται να ισχυρίστηκε πως έφερε όπλο επειδή «κινδυνεύει», προσθέτοντας πως απλώς δεν είχε ανανεώσει την άδεια οπλοκατοχής. Όσο για τα ναρκωτικά, είπε ότι ήταν για προσωπική του χρήση. 

Η σύλληψή του έγινε λίγο μετά της 20:00 στο ύψος γνωστού σούπερ μάρκετ της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στη συμβολή με την οδό Ιασωνίδου. Εκτός από το πιστόλι, οι αξιωματικοί εντόπισαν και ένα taser. Ο Νότης Σφακιανάκης πήγαινε στο σπίτι του στη Βάρκιζα έχοντας στείλει sms στο 13033 και για τον λόγο αυτό δεν επεβλήθη πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Ο τραγουδιστής βγήκε από το όχημα κατ' εντολή των αξιωματικών, που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης. Πέρασε τη νύχτα στο Τμήμα Ασφαλείας Βουλιαγμένης καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος κράτησης στην Αργυρούπολη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη κατοχή όπλου και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς. 

«Ουδείς είναι πάνω απο τον νόμο. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής εκαναν τη δουλεια τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Γιατι υποχρέωση των συναδέλφων ειναι να κανουν τη δουλεια τους και να εφαρμόζουν τον νομο χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα πρόσωπα. Τον τελικό λόγο εχει η δικαιοσύνη» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ