Πολυτεχνείο: Ένταση σε Καισαριανή, Σεπόλια, Σταθμό Λαρίσης - Πάνω από 100 προσαγωγές

Πολυτεχνείο: Ένταση σε Καισαριανή, Σεπόλια, Σταθμό Λαρίσης - Πάνω από 100 προσαγωγές Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI
0

Πάνω από 100 προσαγωγές έχουν γίνει από τις αστυνομικές δυνάμεις μέχρι στιγμής σε διάφορα σημεία της Αθήνας, για παραβιάσεις της απαγόρευσης συναθροίσεων.

Την ίδια στιγμή ένταση και κυνηγητό σημειώθηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας, με τελευταία στα Σεπόλια, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε ένταση και μικροεπεισόδια, γύρω από το Άλσος Καισαριανής, όπου κατέληξε πορεία αντιεξουσιαστών, η οποία ξεκίνησε από τον Βύρωνα, καθώς και στον Σταθμό Λαρίσης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται παντού από το πρωί, διέλυσαν τις συγκεντρώσεις και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες οδηγούνται στην Ασφάλεια Αττικής όπου εξετάζονται.

Σημειώνεται, πως λίγο νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθερα επτά άτομα που είχαν προσαχθεί από την οδό Πανεπιστημίου, κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στηνσυγκέντρωση μελών του ΚΚΕ.

Κλειστοί 11 σταθμοί του μετρό

Υπενθυμίζεται πως κλειστοί είναι μετά από εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας και οι σταθμοί "ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ" , "ΒΙΚΤΩΡΙΑ", "ΑΤΤΙΚΗ", " ΣΕΠΟΛΙΑ" και " ΣΤ. ΛΑΡΙΣΗΣ".

Νωρίτερα έκλεισε ο σταθμός το μετρό στο "ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ", ενώ από το πρωί κλειστοί είναι οι σταθμοί του μετρό σε "ΟΜΟΝΙΑ", "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ", "ΣΥΝΤΑΓΜΑ", "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ" και "Μ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ".

Οι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ