Προ των πυλών κακοκαιρία: Βροχές και καταιγίδες από το βράδυ - Ποιες περιοχές θα πληγούν

Προ των πυλών κακοκαιρία: Βροχές και καταιγίδες από το βράδυ - Ποιες περιοχές θα πληγούν Facebook Twitter
eurokinissi
0

Προ των πυλών βρίσκεται η κακοκαιρία που πρόκειται να πλήξει τη χώρα μας, καθώς από σήμερα το βράδυ αναμένονται κατά τόπους βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, από τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι που θα επικρατούν από το βράδυ στο Ιόνιο θα είναι νότιοι έως 5 μποφόρ.

Την ίδια ώρα, σταδιακή επιδείνωση του καιρού αναμένεται από την Τρίτη με πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις ανέμους και καταιγίδες στα δυτικά, με τα φαινόμενα να επεκτείνονται και σε πολλές περιοχές της χώρας ως την Παρασκευή.

Την Τετάρτη τα έντονα αυτά φαινόμενα θα επεκταθούν κυρίως στο Αιγαίο. Η κακοκαιρία αναμένεται ότι θα γίνει περισσότερο αισθητή στην Αττική από την Τρίτη. Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα με πιθανότητα ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως προς το βράδυ θα γίνουν βόρειοι 2 έως 3 και στα ανατολικά έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ