Κορωνοϊός: Πέθανε ο γιατρός της Βουλής, Γιάννης Μητρόπουλος

Κορωνοϊός: Πέθανε ο γιατρός της Βουλής, Γιάννης Μητρόπουλος Facebook Twitter
0

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, προς την οικογένεια του Γιάννη Μητρόπουλου, γιατρού καρδιολόγου, στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Βουλής.

Ο Γιάννης Μητρόπουλος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής, σε ηλικία 52 ετών. Σύμφωνα με Το Βήμα, είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Ο 52χρονος γιατρός φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ στη ΜΕΘ νοσηλευόταν και η σύζυγός του, η οποία έχει διαγνωστεί επίσης θετική στον κορωνοϊό, προστίθεται στο δημοσίευμα.  Η γυναίκα αποσωληνώθηκε.

Όπως ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Τασούλας, «ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους -τόνισε ο κ. Τασούλας- καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά».

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του γιατρού και στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Κοινοβουλίου Γιάννη Μητρόπουλου προς την οικογένειά του και τους συναδέλφους του στη Βουλή, εξέφρασε και ο τέως πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης.

«Ο αγαπημένος μας Γιάννης, γιατρός για χρόνια μέσα στη Βουλή, δεν είναι πια μαζί μας. Φύλακας άγγελος για όλο το προσωπικό, τους χιλιάδες επισκέπτες αλλά και βέβαια τους βουλευτές έδωσε, παρότι έφυγε πολύ νέος, πάρα πολλά για την επιστήμη του, για το λειτούργημά του και για την υγεία όλων μας. Θέλω προσωπικά να συλλυπηθώ την οικογένεια του και όλους τους συνεργάτες του στο ιατρείο της Βουλής και να καταθέσω την μεγάλη θλίψη μου για τον άδικο πρόωρο χαμό του», αναφέρει ο κ. Βούτσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Το Βήμα

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM