Κορωπί: Η 19χρονη είχε γνωρίσει κάποιον μέσω Facebook - Βίντεο από την ημέρα της εξαφάνισης

Κορωπί: Η 19χρονη είχε γνωρίσει κάποιον μέσω Facebook - Βίντεο από την ημέρα της εξαφάνισης Facebook Twitter
0

Στις κλήσεις και τις συνομιλίες της 19χρονης που εξαφανίστηκε από το Κορωπί στρέφονται οι έρευνες των αρχών, καθώς η νεαρή κοπέλα φέρεται να είχε γνωρίσει πρόσφατα κάποιον μέσω Facebook.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 19χρονη, φεύγοντας από το σπίτι της την περασμένη Παρασκευή ενημέρωσε την οικογένειά της πως σκοπεύει να δώσει συνέντευξη για δουλειά σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, κάτι που δεν έγινε ποτέ. 

Απαντήσεις για την εξαφάνιση της κόρης τους αναζητούν οι γονείς, στο κινητό της τηλέφωνο και στους λογαριασμούς της στα social media ενώ την ημέρα της εξαφάνισής της, η 19χρονη Άρτεμις καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να περπατά σε δρόμο στο Κορωπί.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την 19χρονη να περνά μπροστά από κατάστημα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι κατευθυνόμενη προς τη στάση από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό της.

Ωστόσο η 19χρονη φέρεται να πήγε σε μία στάση λεωφορείου πιο μακριά από εκείνη που θα έπρεπε να έχει πάει, γεγονός που προβληματίζει την οικογένειά της, αλλά κανείς δεν ξέρει αν τελικά επιβιβάστηκε σε λεωφορείο ή όχι.

Η υπηρεσία Silver Alert της Γραμμής Ζωής θα ζητήσει τη συνεργασία του Εισαγγελέα, ώστε να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες άμεσα για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της 19χρονης και να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει και έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα πριν την εξαφάνισή της.

«Χώρισε και κλείστηκε στον εαυτό της»

Η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της την Παρασκευή για να πάει σε μια συνέντευξη για δουλειά και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της.

«Η κόρη μας να γυρίσει στο σπίτι και όλα θα είναι όπως πριν», λέει ο πατέρας της, που κάνει λόγο για ένα γλυκό παιδί, συνεσταλμένο και ντροπαλό. «Είμαστε άυπνοι, ψάχνουμε στα βουνά δεν κλείνουμε μάτι», δήλωσε ο ίδιος, σημειώνοντας πως «ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε στην στάση ήταν ο γαμπρός μου. Ήταν με έναν φίλο».

Η 19χρονη φέρεται να είχε γνωρίσει κάποιον μέσω Facebook και είχε χωρίσει πρόσφατα από έναν 24χρονο με τον οποίον διατηρούσε σχέση, γεγονός που -σύμφωνα με τις φίλες της -την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της.

«Δεν ανοιγόταν και στα κορίτσια. Ήταν κλειστός χαρακτήρας», είπε ο πατέρας της. 

Οι γονείς της 19χρονης προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην φίλο της, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Μιλώντας στο Mega, ο πατέρας της απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει ευχάριστα αυτή η υπόθεση. «Να προλάβουμε το κακό».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ