Πατέρας Παύλου Φύσσα: Θα με ικανοποιούσε η θανατική ποινή

Πατέρας Παύλου Φύσσα: Θα με ικανοποιούσε η θανατική ποινή Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μετά την ανακούφιση για την απόφαση ενοχής του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα δεν κρύβει την αγωνία της για τις ποινές που θα επιβληθούν.

«Εμένα θα με ικανοποιούσε η θανατική ποινή», δήλωσε ο Παναγιώτης Φύσσας, πατέρας του Παύλου που απέφευγε τις δηλώσεις όλα αυτά τα χρόνια. «Είναι δίκαιο. Αφαίρεσες ζωή; Θα σου αφαιρέσω τη ζωή», συμπλήρωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Προσωπικά θέλω την εσχάτη των ποινών, αλλά αυτό δεν θα γίνει. Όμως ας περιμένουμε. Η Δημοκρατία έχει κερδίσει», ανέφερε σε χθεσινές δηλώσεις της η Μάγδα Φύσσα. «Δεν ξέρω εάν δικαιώθηκε η ψυχή του γιου μου με τον τρόπο που έφυγε. Ξέρω ότι δικαιώθηκε η κοινωνία. Εν μέρει δικαιωθήκαμε και εμείς αλλά και εκείνοι που κόπιασαν», είπε ακόμη.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται σήμερα στο Εφετείο Αθηνών- από τις 11:00- με τις δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης για τα ελαφρυντικά. Εκτιμάται ότι το δικαστήριο δεν θα ανακοινώσει σήμερα την απόφασή του για τα ελαφρυντικά, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να γίνει η ίδια διαδικασία- πρόταση της εισαγγελέως και αγορεύσεις- για τις ποινές.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ