«Φρούριο» το εφετείο για την δίκη της Χρυσής Αυγής - Αστυνομικοί σε ταράτσες, drones γύρω από το κτίριο

«Φρούριο» το εφετείο για την δίκη της Χρυσής Αυγής - Αστυνομικοί σε ταράτσες, drones γύρω από το κτίριο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία ενόψει της αυριανής απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, ενώ πραγματοποιούνται αλλεπάλληλες συσκέψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί θα συμμετέχουν στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τα οποία θα εφαρμοστούν στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Σημειώνεται, ότι πάνω από την περιοχή θα πετούν συνεχώς ελικόπτερο καθώς και drone της ΕΛ.ΑΣ, τα οποία θα δίνουν την εικόνα της κατάστασης που θα επικρατεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, αστυνομικοί θα βρίσκονται σε ταράτσες παρακείμενων κτιρίων και θα παρατηρούν ό,τι συμβαίνει στον ευρύτερο χώρο.

«Φρούριο» το εφετείο για την δίκη της Χρυσής Αυγής - Αστυνομικοί σε ταράτσες, drones γύρω από το κτίριο Facebook Twitter
EUROKINISSI

Επίσης, θα αποκλειστεί μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ πρόκειται να απαγορευτεί η στάση και στάθμευση οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου.

Όπως αναφέρει το newpost, στον σχεδιασμό περιλαμβάνονται στελέχη της ΕΥΠ, της αντιτρομοκρατικής και της κρατικής ασφάλειας σε πληροφοριακό επίπεδο, προκειμένου να εντοπίζουν ύποπτες ενδείξεις.

Από σήμερα το βράδυ μάλιστα, θα υπάρξει αυξημένη επιτήρηση κτιρίων εν δυνάμει «στόχων», όπως το Εφετείο, το Συμβούλιο της Επικρατείας, τα δικαστήρια στην Ευελπίδων, τα δικαστήρια του Πειραιά, αλλά και γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM