Κορωνοϊός: Αεροδιακομιδή 25χρονου ασθενή από την Τήνο στην Αθήνα

Κορωνοϊός: Αεροδιακομιδή 25χρονου ασθενή από την Τήνο στην Αθήνα Facebook Twitter
0

Ένας 25χρονος από την Τήνο παρουσίασε συμπτώματα και εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί η αεροδιακομιδή του προς την Αθήνα.

Σύμφωνα με το Open Tv, ο 25χρονος βρισκόταν για ένα διάστημα στη Μύκονο,όπου υπήρχαν αρκετά κρούσματα κορωνοϊού και πλέον είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Όταν ο νεαρός επέστρεψε στο σπίτι του στην Τήνο, μετά από λίγες ημέρες άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να έχει υψηλό πυρετό. Ο 25χρονος έμεινε για δύο ημέρες στο Κέντρο Υγείας της Τήνου, όπου υποβλήθηκε σε δύο τεστ για κορωνοϊό και τα δύο βγήκαν αρνητικά.

Επειδή όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε, πήγε στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου υποβλήθηκε ξανά σε τεστ και αυτή τη φορά βγήκε θετικό. Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταβεί στην Αθήνα σε νοσοκομείο αναφοράς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM