Βρετανικά ΜΜΕ: Σε καραντίνα 180 επιβάτες της πτήσης Ζάκυνθος - Κάρντιφ

Βρετανικά ΜΜΕ: Σε καραντίνα 180 επιβάτες της πτήσης Ζάκυνθος - Κάρντιφ Facebook Twitter
0

Σε υποχρεωτική καραντίνα περίπου 180 επιβάτες πτήσης από τη Ζάκυνθο προς το Κάρντιφ της Ουαλίας.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, επτά από τους επιβάτες της πτήση βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Τα κρούσματα προέρχονται από τρεις διαφορετικές ομάδες ατόμων που ήταν στο αεροπλάνο, που πέταξε με πτήση της TUI από το ελληνικό νησί, στις 25 Αυγούστου, μετέδωσαν BBC και Guardian.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη δόθηκε η εντολή σε όλους τους επιβάτες της πτήσης να μπουν σε κατ' οίκον περιορισμό.

Παράλληλα το υπουργείο Υγείας της Ουαλίας ζήτησε από όσους βρίσκονταν στην πτήση και παρουσίασαν συμπτώματα να υποβληθούν άμεσα σε τεστ.


Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM
Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρει ανεξάρτητη έρευνα που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ