ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Αλεξανδρούπολη: Συνωστισμός και έλλειψη μέτρων σε γάμο - Προσαγωγή γαμπρού και πεθερού

Αλεξανδρούπολη: Συνωστισμός και έλλειψη μέτρων σε γάμο - Προσαγωγή γαμπρού και πεθερού Facebook Twitter
Αλεξανδρούπολη: Συνωστισμός και παντελής έλλειψη μέτρων σε γάμο - Προσαγωγή γαμπρού και πεθερού (Φωτογραφία Αρχείου)
0

Με την προσαγωγή του γαμπρού και του πεθερού και ένα πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ έληξε γάμος στην Αλεξανδρούπολη, που δεν τηρούσε τα μέτρα για τον κορωνοϊο.

Σε γάμο στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη, χθες το βράδυ, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας καθώς δεν τηρούνταν τα έκτακτα μέτρα, που έχει ανακοινώσει η πολιτεία κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο συνωστισμός και η παντελής έλλειψη μέτρων προστασίας στον μουσουλμανικό γάμο έληξε με την προσαγωγή του γαμπρού και του πεθερού και την επιβολή προστίμου ύψους 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το evros-news.gr, εκτός από τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση, στάλθηκαν και κάποια βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση του γλεντιού, όπου επικρατούσε συνωστισμός.

Άμεσα στο γλέντι έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι και οδήγησαν τον γαμπρό και τον πεθερό στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Αφού τους επιβλήθηκε το πρόστιμο ειδοποιήθηκε και η Εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να ασκήσει διώξεις, σε περίπτωση που διαπιστωθούν επιπλέον παραβάσεις.

Με πληροφορίες από το evros-news.gr

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM