Αρκίτσα: Zευγάρι ηλικιωμένων έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα, ενώ έμπαινε στο πλοίο

Αρκίτσα: Zευγάρι ηλικιωμένων έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα, ενώ έμπαινε στο πλοίο Facebook Twitter
0

Στο λιμάνι της Αρκίτσας έπεσε ένα όχημα με επιβάτες δύο ηλικιωμένους. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος κατά τη διάρκεια ελιγμών για να μπει στο πλοίο «Αιδηψός».

Σύμφωνα με το LamiaReport, οι δύο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους χάρη στην άμεση επέμβαση του αξιωματικού του Λιμενικού που βούτηξε στη θάλασσα για να τους σώσει.

Το πλοίο ήταν σχεδόν έτοιμο να σαλπάρει περιμένοντας το τελευταίο όχημα για να εισέλθει εντός. Ο ηλικιωμένος οδηγός του έβαλε όπισθεν όμως επιτάχυνε (κατά τη δική του εκδοχή κόλλησε το γκάζι) και αντί να μπει μέσα στη ράμπα έπεσε στη θάλασσα.

Αρκίτσα: Zευγάρι ηλικιωμένων έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα, ενώ έμπαινε στο πλοίο Facebook Twitter

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο λιμενικός έπεσε στη θάλασσα, διαπιστώνοντας αρχικά ότι ο οδηγός είχε βγει από το όχημα, αλλά η γυναίκα ήταν εγκλωβισμένη και προσπάθεια κατάφερε να την βγάλει από το όχημα σώα.

Στη συνέχεια τα δύο άτομα παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τους στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και την παροχή πρώτων βοηθειών.

«Δεν έκανε τίποτα άλλο παρά μόνο το καθήκον μου και νομίζω ότι έπραξα ότι θα έκανε οποιοσδήποτε συνάδελφος βρισκόταν στη θέση μου», είπε στο LamiaReport ο Λιμενικός.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ