Μεγάλη καταστροφή από φωτιά στην ιερά μονή Βαρνάκοβας στην Φωκίδα

Μεγάλη καταστροφή από φωτιά στην ιερά μονή Βαρνάκοβας στην Φωκίδα Facebook Twitter
0

Καταστροφική ήταν η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην ιερά μονή Βαρνάκοβας, στην Φωκίδα και τέθηκε υπό έλεγχο αργά το βράδυ.

Αμέσως μετά την εκδήλωση της φωτιάς απομακρύνθηκαν με ασφάλεια οι μοναχές, ενώ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έφθασαν στο σημείο ρίχτηκαν στην μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες, προκειμένου να μην επεκταθούν σε όλη την μονή, αλλά και στο γειτονικό δάσος.

Η αποτίμηση των υλικών ζημιών αναμένεται να ξεκινήσει με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής θα διενεργήσει έρευνα για τα αίτια της φωτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη φωτιά χάθηκαν ιερά κειμήλια όπως εικόνες.

 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM